Свържете се с нас:
+359 877 222 307

  • Начало
  • Рекламация и връщане на стоки

Рекламация и връщане на стоки

   Клиентите на онлайн магазин www.vive.bg  съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат или да заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продуктът е:

  • в оригиналния си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет. Не се счита за повредена опаковка, чиято цялост е била нарушена с цел разопаковане на стоката.
  • без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Заявка за връщане на стока, закупена от нашите магазини, се подава писмено в свободен формат/текст на посочения електронен адрес за кореспонденция [email protected] в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на закупуване, като трябва да е посочена лична банкова сметка на клиента, на която да бъде възстановена заплатената от клиента сума.

Суми по рекламации се възстановяват САМО по банков път след получаване на върнатия продукт/артикул и след потвърждение на исканата рекламация.

Сумата ще бъде възстановена в срок до 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят писмено е упражнил правото си да се откаже от стоката чрез заявка за връщане на стока.

Клиентът има правото да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  • доставената стока не съответства на поръчаната и това е видно с просто око.
  • цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата сума.
  • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, когато това не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

Внимание:

  • Транспортните разходи по връщане на стоки по желание на клиента се поемат само от него, с изключение на случаите на фабричен дефект и/или неточно описание, снимка.

Ако не бъде спазено някое от горепосочените условия, искане за рекламация (замяна) няма да бъде разглеждано!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки